Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik, der kan være med til at forbedre hjemmesiden. Læs mere om cookies på fsb.dk

Velkommen til Fælledhaven

Velkommen til Fælledhaven

Betal med MobilePay på ejendomskontoret

03. april 2017

Brug MobilePay eller lav en bankoverførsel, hvis du skal betale for fx ekstra nøgler eller en vaskebrik. Ejendomskontoret tager ikke længere imod kontanter. 

Du skal nu have mobilen op af lommen, hvis du skal betale på ejendomskontoret. Ejendomskontoret tager ikke længere imod kontanter. Du skal i stedet bruge MobilePay eller overføre penge via banken.


Her på siden finder du vejledning til, hvordan du installerer og bruger MobilePay. På siden er også beskrivelse af, hvad du skal huske, hvis du laver en bankoverførsel.

Læs vejledning 


MobilePay er en let måde at overføre og modtage penge på mobiltelefonen. MobilePay er en app fra Danske Bank, der kan bruges af alle.


Mere sikkerhed for ejendomskontoret med MobilePay
Rigtig mange mennesker har i dag MobilePay på deres telefon. Det er derfor en nem måde at modtage eller udbetale penge. Samtidig bliver risikoen for indbrud og røveri markant mindre, når ejendomskontoret ikke opbevarer kontanter. Alle ejendomskontorer bliver i løbet af 2017 kontantfrie.


MobilePay til afdelingsbestyrelsen
Alle afdelingsbestyrelser kan bruge MobilePay i bestyrelsesarbejdet, hvis de har en konto med et hævekort. Det kræver bare en mobiltelefon. Ellers er det gratis. Har din afdeling ikke en konto, hjælper fsb’s administration gerne.

Læs mere på fsb.dk/mobilepay