Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik, der kan være med til at forbedre hjemmesiden. Læs mere om cookies på fsb.dk

Ud med kontanterne, ind med MobilePay

Ud med kontanterne, ind med MobilePay

27. februar 2017

Om ca. 1 måned kan du ikke længere betale med kontanter på ejendomskontoret, når du skal betale for fx leje af fælleslokalet. Du skal i stedet bruge MobilePay eller overføre pengene i din bank. 

MobilePay er en let måde at overføre og modtage penge på mobiltelefonen. MobilePay er en app fra Danske Bank, der kan bruges af alle.

 

Om ca. en måned kan du ikke længere betale med kontanter, men skal bruge MobilePay, hvis du skal betale fx for vaskebrik eller leje af beboerlokalet på ejendomskontoret. De beboere, som ikke har adgang til MobilePay, kan i stedet lave en bankoverførsel.

 

Vejledninger her på siden
Når MobilePay indføres på ejendomskontoret, kan du læse vejledninger her på hjemmesiden til, hvordan du installerer og bruger MobilePay. Og husk: Ejendomskontoret hjælper dig gerne.

 

Derfor droppes kontanterne
Rigtig mange mennesker har i dag MobilePay på deres telefon. Det er derfor en nem måde at modtage eller udbetale penge. Samtidig bliver risikoen for indbrud og røveri markant mindre, når ejendomskontoret ikke opbevarer kontanter.  

Alle ejendomskontorer bliver i løbet af 2017 kontantfrie.

 

MobilePay til afdelingsbestyrelsen
Alle afdelingsbestyrelser kan bruge MobilePay i bestyrelsesarbejdet, hvis de har en konto med et hævekort. Det kræver bare en mobiltelefon. Ellers er det gratis. Har din afdeling ikke en konto, hjælper fsb’s administration gerne. Læs mere på fsb.dk/mobilepay